Tapasztalatok Manuka méz fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Torokfájás, fertőtlenítés

Nagy László - Ózd

Hónapokkal korábban kezdtem használni a manuka mézet. Napi rendszerességgel, a reggeli és esti teámba édesítőként teszek a mézből. Amellett, hogy a hagyományos cukrot ezen a téren egy természetes édesítővel helyettesítem, torokfájásnál, amint csak tehetem iszok egy ilyen teát, és máris érzem, hogy belűlről nyugtatólag hat.
Mintha azonnal enyhülnének a panaszaim!
Megfigyeltem azt is, hogy a méhcsípés milyen jól kezelhető a manuka mézzel: 1 éjszaka alatt a duzzanat és a piros felület megszűnt a bőrömön!”

Természetes antibiotikum

Kovácsné Kiss Éva - Eger

„Nagyon nem szeretem az antibiotikumokat beszedni. Tisztában vagyok vele, hogy sokat segítenek, azonban ártanak is a szervezetemnek. A közelmúltban arcüreg gyulladásom volt, és kénytelen-kelletlen ismét antibiotikumokkal kezdtem a kezelést... Azt vettem észre, hogy ugyan valamicskét csillapodtak a panaszaim, 1-2 nap után egyre levertebb és lehangoltabb lettem. Hogy megelőzzem egy újabb adag gyógyszer szedését, elkezdtem szedni a manuka mézet, napi 2 evőkanállal. 4-5 nap elteltével visszatért az „életkedvem”, sokkal de sokkal jobb lett a közérzetem is, ráadásul az arcüreg gyulladásom is elmúlt! Hálás vagyok a manuka méznek, hogy „kiváltotta” az antibiotikumokat. Amennyiben csak lehet, a jövőben is használom majd!”

Rovarcsípés ellen

Csurgó Viktória - Szeged

„Olvastam a manuka méz külsőleges felhasználhatóságáról. Gondoltam teszek egy merész próbát: rovarcsípések kezelésére alkalmaztam.... Rendszeresen megtalálnak ugyanis a szúnyogok a tavaszi-nyári időszakban. A vérszívók nagyon szerethetik a véremet, hiszen ilyenkor csípések tömkelege látszik, különösen a lábamon. Mindenki tudja, milyen kellemetlen tud lenni a szúnyogcsípés! Úgy gondoltam teszek 1-1 apró, fél borsónyi manukamézet minden csípésre. Nagy ötlet volt, hiszen bevállt! Nem vakargattam feleslegesen a csípés helyét, ráadásul a dudorok is szépen lassan összementek.
Azt hiszem megtaláltam a módját a rovarcsípések kezelésének!”

Gyomorpanaszok

Tolnai Anita - Budapest VII.

„Egyszerűen lenyűgöző termék. Kisebb emésztési problémáim adódtak egy igen nehéz és tartalmas céges vacsora után. Nem akartam elhinni, hogy visszafogott táplálkozással, és némi manukamézzel enyhültek a panaszaim. Most már tudom, hogy nem csak bőrápolásra használhatom a készítményt!”

Herpesz ellen

Búzás István - Balatonkeresztúr

„A manuka méz, mint lokális gyógyító, csodákra képes! Külsőleg igen sokmindenre felhasználható. Személy szerint én kipróbáltam herpesz kezelésére is. Rosszul vagyok ugyanis a herpeszektől. Egyáltalán nem impozáns látvány, hogyha valakinél előjön! Nagyon elégedett vagyok a manuka mézzel, ugyanis sikerült megállítanom a herpesz továbbterjedését, kialakulását. Úgy is mondhatnám ,hogy csírájában elfolytottam a problémát!”

Nátha ellen

Csongrádi Viola - Pécsvárad

„Amióta saját bőrömön tapasztaltam meg a manuka méz jótékony hatásait, azóta nátha és megfázás esetén kizárólag ezzel a különleges mézzel próbálok enyhíteni a panaszaimon: Biztos lehetek benne, hogy 1-2 nap után jelentős lesz a javulás!”

Jobb egészség

Nagyné Julika - Agárd

„Az íze olyan mint egy közönséges mézé, a hatásai azonban igencsak különlegesek! immunerősítésre, az egészség általános javítása végett mindnekinek ajánlanám, hogy legalább próbálja ki! Csupán azt sajnálom, hogy nagyobb üvegben nem kapható!”

Immunerősítés

Crystal Collins - saját honlapján, a http://naturalthrifty.com értékelte a manuka méz pozitív hatásait

„ (...) Jómagam is fogyasztom, nátha és megfázás ellen. Amint érzem ezen betegség tüneteinek a megjelenését (pl.: eldugult orr, kezdődő torokfájás), elkezdem a manukát fogyasztani. Biztosra megyek, hiszen pár nap elteltével körvonalazódik, hogy nem hatalmasodik el a szervezetemen a megterhelő betegség! ... A kisfiamnak is rendeltem már manuka mézet. Immunerősítésre, napi 1 kanállal fogyasztja is. Bőrkiütések a kezelésére is alkalmazzuk!”

Sebkezelés

Tamási Ingrid - Hévíz

„A család elsőszámú sebfertőtlenítője lett a manuka méz! Igazán piszkos és egészen mély sérülések, sebek kezelésére használjuk, főleg a gyerekeknél. Kitűnő fertőtlenítő! Kipróbáltuk már herpesz helyi kezelésére is: bevált! Csak ajánlani tudom bárkinek, hasonló problémák ellen!

Influenza ellen

Váradi Emil - Cegléd

„Van egy tuti biztos receptem az influenza szezonjára: 1 teáskanálnyi manuka méz, és ugyanennyi őrült, nyers fahéj keveréke távol tarthatja a fertőzéseket, megelőzheti a betegség kialakulását!”

Manuka méz VÁSÁRLÁS tovább...

Real Health manuka méz

Manuka mézek - Árak

MGO100 - 500g = 9.971 Ft
MGO300 - 250g = 9.971 Ft
MGO500 - 250g = 17.971 Ft
tovább az összes termékhez
Ausztrál + Új-Zélandi manukamézek. Az általunk forgalmazott méhészeti termékek bevizsgált termékek.

Manuka méz Kúrák

Gyerekeknek ManukamézetGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

10 g / nap
4 - 5 kúra évente

Felnőtteknek Manukamez.comFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 10g / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Manukamézet50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 10g / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Manuka méz KÚRA

A manuka méz Összetevői, Hatóanyagai

Szelénátlag: 0,8 µg / 100g

Rézátlag: 0,04 mg / 100g

Mangánátlag: 0,08 mg / 100g

Nátriumátlag: 14 mg / 100g

Foszforátlag: 4 mg / 100g

Szénhidrátátlag: 75 g / 100g

Tovább a manuka méz összetevőihez

Gyakori kérdések a Manuka mézről:

Biztonságosan fogyasztható a manuka méz? Mit jelent az AKTÍV jelölés?

Összes kérdés és válaszhoz tovább
21 + 1 szuperélelmiszer
46 + 1 SZUPERÉLELMISZER
ingyenes
E-KÖNYV
AZ ÖN NEVE »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-MAIL »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Olvasson még többet a Real Health és a Comvita manuka mézekről. Tovább, a Manukaméz.hu oldalra, ahol vélemények és egyéb hasznos infókat is kaphat a manuka mézekről.
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók