ADJON AJÁNDÉKBA MANUKA MÉZET

Születésnapra és névnapra

Születésnap, Névnap

Ajándékozzon manukamézet születésnapra vagy névnapra. A manuka kivételes, különleges ajándék, nem mindennapi, amely nemcsak egy jelképes ajándék, de egyben hasznos is a megajándékozott számára. A manukamézzel gondoskodhat az illető egészsége felől is, így jelezheti számára, hogy fontos Önnek. A manuka mézet bárki fogyaszthatja, egyedül a cukorbetegek kell vigyázzanak vele. A manuka erősíti az immunrendszert, energiát ad a mindennapokhoz, csökkenti a betegségek megjelenésének esélyeit.

Tovább a vásárlás oldalra ».

Baráti és családi események

Baráti, Családi eseményekre

Baráti és családi összejövetelekkor kiváló ajándék lehet a manuka, például ha régi ismerőseinket látogatjuk meg, vagy vendégségbe megyünk. A manukaméz alkalmazható akár enyhén meleg italokba is édesítőként. A manukában lévő cukrok könnyen hasznosulnak, energiává alakulnak. A manuka felpörgeti a társaságot, lendületet és erőt ad mind testileg mind szellemileg az esetleges közös baráti, családi tevékenységhez.

Megnézem az árakat ».

Karácsonyra és Húsvétra

Karácsony, Husvét

Adjon Karácsonyra és Húsvétra ajándékba Queen Bee manuka mézeket szeretteinek! A manuka mézek egészséges, gondoskodó ajándékok, nemcsak különlegesek de egyben nagyon hasznosak is lehetnek. A Karácsonyi időszakban főként jól jön a manuka mindnekinek, hiszen gyakoribbak a megfázások, a torokgyulladásos betegségek, melyek sokkal gyorsabban legyőzhetőek a manukamézzel. A Húsvéti időszakban jó választás lehet, hiszen sokaknál gyakori a tavaszi fáradság, mely könnyedén legyőzhető a manukával.

Tovább a megrendeléshez »

Céges ajándékok

Céges Alkalmakra, Céges Ajándékok

Növelje meg munkatársainak teljesítményét manuka mézzel, vagy ajándékozzon egészséget partnereinek! A manuka méz különleges ajándék mindenkinek. A manuka méz íze édes, finom, könnyen fogyasztható, mindenki kedveli. Ugyanakkor egészséges is. Egy ilyen ajándék a gondoskodás és odafigyelés jele lehet, amellyel munkatársai felé azt mutathatja, hogy fontos Önnek az egészségük, hiszen egészségi állapotuktól nagyban függ teljesítményük a munkájuk során. A manuka csökkenti a betegségek kialakulásának kockázatát, miközben energiával is felturbózza a szervezetet.

Rendelés »

Vásároljon

Ajándékozzon Önmagának

Adjon ajándékba saját magának manukát! Ajándékozza meg saját magát manukamézzel bármikor az év során, hiszen Ön megérdemli. Előzze meg a betegségeket, kerülje el a fertőzéses problmákat, vagy ha már kialakult a baj, gyorsítsa fel a gyógyulás idejét. A manuka finom, ízletes, könnyen fogyasztható, akár külsőleg is alkalmazhatja.
Vásároljon most!